Kasutustingimused leiad siit. Privaatsuspoliitika leiad siit.

Kauba seisukord

Kaubad on uued ja kasutamata. Osa neist on päris uued ja kinnises originaalpakendis kaupluste jäägid, teine osa on aga klienditagastused. Mõlemad pärinevad peamiselt Amazoni veebiportaalist. Klienditagastused ei pruugi olla pakitud originaalpakendisse, samuti võib neid olla selga proovitud (eriti riiete ja jalanõude puhul).

Kohaletoimetamine

Kohaletoimetamine on tasuta, kuna pakid on suured, ei saa neid pakiautomaadiga saata. Kasti(d) toob teile koju kuller. Palume sisestada tellimuse juurde aadress, kuhu kuller paki tuua võib. Kui teil on asukoha, kellaaegade või muu kohta märkuseid, saatke meile e-kiri aadressile linda@teiseringikaup.ee.

Kaup jõuab kohale 3-14 päeva jooksul pärast tellimuse esitamist, see sõltub parasjagu töös olevate tellimuste arvust ja suur tõenäosusega on kättetoimetamise aeg kuu alguses pikem kui kuu lõpupoole.

Kasti(de)le võib ka ise järgi tulla (Tootsi alevisse Pärnumaal), sellisel juhul palun teavitage meid koheselt pärast tellimuse esitamist sellisest soovist meili teel aadressil linda@teiseringikaup.ee.

Kontakt

Küsimuste korral või niisama jutustamiseks saab minuga (e-poe eestvedajaga) kõige lihtsamini kontakti messengeris. Võib ka kirjutada aadressile linda@teiseringikaup.ee

Ametlikud kontaktandmed:

OÜ 63B

(registrikood 16958538)

Tuleviku 2-10, 87501 Tootsi, Pärnumaa

linda@teiseringikaup.ee